Volg ons:

Mijn beroemde massage met een geurtje

Aardse belevenis massage

Deze massage word u aangeboden door In Balans.

Wat houdt dit in?
 Een ontspannende massage van 45 minuten met een geurtje en craniosacraal technieken.

Er worden enkel 100% natuurlijke oliën gebruikt. De basisolie is jojoba olie en de etherische toevoegingen zijn, vetiver, patchouli, benzoe, rozemarijn, cananga en bergamot.

Queen Rose massage

Wat houdt dit in?
 Een ontspannende massage van 45 minuten met een geurtje en craniosacraal technieken.
Er worden enkel 100% natuurlijke oliën gebruikt. De basisolie is jojoba olie en de etherische toevoegingen zijn, Roosgeranium, Ho-Blad, Bergamot, Mandarijn.

Vrije ziel massage

Grove den heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en helpt om vrijer te ademen. Ze heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Helpt bij het ontspannen van de spieren tijdens een massage. Grove den olie is goed in te zetten voor het behoud van soepele gewrichten.

Arganolie is een hoogwaardige olie met een mild, aangenaam nootachtig aroma, die de huid voedt en beschermt. Helpt de huid schoon fris te houden.
De basisolie is arganolie en de etherische toevoeging is grove den.

Power woman massage

Geranium is een vrouwelijke olie en is daarom inzetbaar voor verschillende problemen die bij vrouwen voorkomen. Denk aan ongemakken rondom of tijdens de menstruatie en overgangsverschijnselen zoals wisselende stemmingen, nachtelijk transpireren, opvliegers en prikkelbare gevoelens. Geranium is goed voor het bindweefsel in de huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. 

Arganolie is een hoogwaardige olie met een mild, aangenaam nootachtig aroma, die de huid voedt en beschermt. Helpt de huid schoon fris te houden.

De basisolie is arganolie en de etherische toevoeging is geranium.

.

Midzomernacht massage

De Ylang Ylang helpt je als je je teneergeslagen en somber voelt. Het ondersteund de nachtrust wanneer je uit je slaap wordt gehouden door kwetterende gedachten of door gevoelens van angst

Ylang Ylang ontspant het gezicht waardoor dit een fantastische olie is om te gebruiken in huidverzorging. Een gezichtsmassage zal de gelaatsspieren doen ontspannen en heeft een verzachtende invloed op het hoofd

 Arganolie is een hoogwaardige olie met een mild, aangenaam nootachtig aroma, die de huid voedt en beschermt. Helpt de huid schoon fris te houden. De basisolie is arganolie en de etherische toevoeging is YlangYlang.

Dus een ontspannende 45 minuten durende massage met geurtjes en craniosacraal technieken om u laten weg te dromen in een hemelse belevenis. Vraag specifiek naar de gewenste massage.

Vraagprijs is 60 euro

Word je niet wild van een druk mega-wellness-centrum, maar geniet je van een persoonlijke aanpak in een rustige omgeving dan bent u op het juiste adres bij In Balans