Volg ons:

Chakra- en aurahealing

Wat is aurahealing?

  • Aurahealing, is het terug in balans brengen van het energieveld / aura om je heen, en van je  chakra’s  door de aura healer.
  • Ieder levend wezen heeft een aura, ook dieren, planten en bomen, en zelfs stenen hebben energetische velden om zich heen.
  • De aura bestaat uit verschillende lagen.
  • Deze verschillende lagen staan in verbinding met het fysieke lichaam door de zeven chakra’s. Chakra’s kan men het beste omschrijven als energie draaikolken.

    Elk van de chakra’s staat in verbinding met een orgaan of klier binnen ons lichaam.

Wanneer is een aurahealing nuttig?

Een goed functionerende chakra, beïnvloed zowel ons fysiek, emotioneel als psychisch welzijn.

Als een bepaald orgaan niet goed meer functioneert, zal dit de desbetreffende chakra uit balans brengen, of kan de chakra zelfs eventueel afgesloten worden. Hierdoor stroomt er weinig of geen energie meer vanuit dit orgaan of klier, naar de chakra, en of de aura lagen. Het kan ook, dat een emotioneel of mentaal probleem, de werking van de chakra verstoort, en hierdoor een lichamelijke klacht wordt.

Alle niet leuke ervaringen in ons leven, zoals stress, relatieproblemen, overlijdens,ziektes… laten sporen na binnen onze aura. Zo wordt onze aura vervuild. Hierdoor kunnen we eventueel klachten krijgen als vermoeidheid, lusteloosheid, vage pijn klachten…
Vaak kan de traditionele geneeskunde geen oorzaak vinden voor deze klachten. 

Je zult je hierdoor goed in je vel blijven voelen. Het aantal healings is afhankelijk van de aard van je problemen en van je eigen wensen.

Een aurahealing, vervangt nooit een dokters consult,maar kan wel een perfecte aanvulling hierop zijn.