Volg ons:

Andere behandelingen

Stoelmassage

Bij een stoelmassage zal u gemasseerd worden in een speciale massagestoel. Stoelmassage is aan te raden als u last heeft van RSI of stress. 

Uw rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd krijgen een behandeling zodat u uw dagelijks leven weer vitaal en vol nieuwe energie kan hervatten

Sportmassage

Topsporters weten al lang dat sportmassages erg belangrijk zijn bij mensen die veel sporten. Door dergelijke massages worden blessures te voorkomen of sneller te laten genezen.

De sportmassage is daarom echt bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. 

Een sportmassage is een krachtige massage die zich vooral richt op de spieren.

Een echte must voor iedereen die veel met sport bezig is.

Ontspannende massage

Een ontspannende massage is perfect om al u spieren te laten ontspannen. De bloedsomloop en spijsvertering worden door deze massage gestimuleerd.

Het is een moment waar op u even kan ontsnappen aan uw drukke leven. 

Gun uzelf dit verwenmoment en geef uw leven een ontspannende boost!

Vlindermassage/zorgmassage

Dit is een zeer zachte massage waarbij met de vingertoppen en de volledige hand, zacht over de rug, benen, armen en/of handen wordt gestreken. Het zenuwstelsel wordt aangeraakt en beïnvloedt. Als het autonoom zenuwstelsel ergens uit balans is geraakt zal door deze herhalende beweging de impuls gegeven worden om langzaam te herstellen.  

Ontdek hier alles over deze zachte massage.

Deeptissue

De deep tissue massage is een massagevorm die wordt gebruikt om spierspanningen en verklevingen te verminderen. Ik gebruik hierbij mijn ellebogen, onderarmen, vingers en knokkels om obstructies in jouw weefsels aan te pakken. Je bindweefsel word terug losser gemaakt daardoor krijgen je spieren terug meer ruimte


Gun uzelf dit verkwikkende moment en geef uw leven een boost! Klik hier om meer te weten.

Oorkaarsbehandeling

Beschikbaar bij In Balans. Bekijk de video op onze facebook pagina.